![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
سلام و وقت شما بخیر. در صورتی که فرد مزبور در کشور ترکیه دارای وابستگی های خانوادگی، شغلی و اقتصادی قوی باشد امکان این که افسر مهاجرت وابستگی های مزبور را تایید کند وجود خواهد داشت.
2021-08-31 17:41:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای ویزای تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
میشه همزمان برای ویزای تحصیلی و کاری اقدام کرد ؟ ینی ریجکتی یکیشون رو اون یکی تاثیر نمیذاره ؟
2021-09-04 13:07:00 #Saskatoon [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
همسرم بواسطه من که ویزای تحصیلی دارم، ویزای owp داره، و پسرم ویزیتوری الان همسرم می خواد برای ویزای تحصیلی اقدام کنه، در پر کردن فرم CAQ لازم به من و پسرمون هم اشاره کنه، چون ما الان ویزا داریم؟ برای گرفتن ویزا چیکار باید انجام بده؟ چطوری میشه ویزای OWP رو به تحصیلی تبدیل کرد؟ یا باید از اول برای تحصیلی اقدام کنه؟
2021-09-19 08:28:00 #Quebec City [برای گرفتن ویزا] مهاجرت
من تو سایت cic اکانت باز کردم برای ویزای تحصیلی و اوپن وورک پرمیت همراه برای همسرم، یه مشکلی که دارم اینه که مبلغی که برای پرداخت زده با احتساب بایو متریک ۵۷۵ دلاره، در واقع یه ۱۰۰ دلار برای ورک پرمیت زده یه ۱۵۵ دلار هم برای اوپن وورک پرمیت ۱۵۰ برای استادی پرمیت ۱۷۰ برای بایومتریک میخواستم بدونم یه وقت اشتباه نزده باشم ؟
2021-10-03 12:50:00 #Canada [برای ورک پرمیت] مهاجرت
با و عرض برای ویزای تحصیلی کانادا امکان ساپورت مالی از کشور امریکا وجود دارد آیا نشان دادن تمکن مالی توسط شخصی دیگر در امریکا امکان پذیر هست یا احتمال ریجکت شدن توسط افیسر هست ؟
2021-10-04 09:59:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] مهاجرت
،برای ویزای تحصیلی کی باید اقدام کرد ؟الان اقدام کنیم چند وقت طول میکشه ؟
2021-10-09 15:44:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
، پيرو بحث بالا در خصوص مشكلی که لاتاری ممکنه برای ویزای تحصیلی ایجاد کنه میخواستم بپرسم قاعدتا برای کسانی که ویزای تحصیلی نمیخوان و اسکیل ورکر یا در برنامه های استانی هستن که ایجاد مشکل نمیکنه؟
2021-10-10 07:12:00 #Saskatoon [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
برای ویزای تحصیلی با پذیرش کالج توی بخش کلاینت اینفو حتما باید رزومه(cv) داشته باشیم؟ همون نکاتی که تو استادی پلن گفته شده کفایت نمیکنه؟
2021-10-12 17:13:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
من در منطقه ۲۲ تهران خونه دارم و اینجا ۹۹ درصد خونه ها سند وکالتی دارن چون برجها تفکیک نشده اند برای ویزای تحصیلی دخترم قابل ارائه هست؟
2021-10-13 18:55:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
کسی هست از دانشگاه kwantlen polytechnic اطلاعاتی داشته باشه رفته باشه این که با ازمون دولینکو دانشجو میگیره درست هستش؟؟؟
2021-08-31 03:06:00 #Canada
با ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید واقعیتش من نمیخوام وکیل بگیرم و خودم برای ویزای همراه اقدام کنم ، همسرم ویزای تحصیلی گرفتن و الان ۱ ماهه که رفتن کانادا ، آیا ویزای owp رو باید اقدام کنم یا ویزای توریستی ؟ و سوال دوم اینکه یه دختر ۱۳ ساله دارم که از همسر سابقم هستش ، حضانتش با منه ، برای دخترم ویزای توریستی اقدام کنم ؟ ممنونم ?
2021-09-18 02:29:00 #Canada
آیا برنامه استانی ساسکاچوان سالی یکبار باز میشه؟ یه نفر گفت که دو هفته فقط وقت باقی مونده آیا درسته؟ روال کار چطوریه
2021-09-20 15:39:00 #Canada
، کسی اطلاعات داره که آیا میشه از ترکیه یک حساب بانکی کانادایی ایجاد کرد؟
2021-09-03 12:23:00 #Canada
اگر کسی از طریق ساسکاچوان و فدرال هردو اقدام کرده باشه و فدرال قبول بشه و ساسکاچوانش هم در جریان باشه، میتونه ساسکاچوان رو لغو کنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
2021-10-25 05:39:00 #Canada